Bij Lageschaar staat betrokkenheid en werkplezier altijd bovenaan!

Medewerker Lageschaar boort gat in muur

1.000

Wij plaatsen op jaarbasis ruim 1.000 keukens!
Keuken icon

21

Enthousiaste collega's wachten op jou!

Proost!

Plezier en passie staat bij ons hoog in het vaandel!

Regionaal werk

Je bent altijd werkzaam in de buurt van jouw woonplaats!

Goede werksfeer

Bij Lageschaar ben je geen nummer. Bij ons ben je een persoon die er écht toe doet binnen de organisatie!

Hoe is Lageschaar als werkgever?

Bij Lageschaar staan de medewerkers op het hoogste podium. Wij doen er alles aan om jou ultiem werknemersgeluk te laten ervaren. Groei jij met ons mee?

Wij zijn een klein en hecht team!

Veel collega’s werken al jaren bij Lageschaar en kennen elkaar goed. Natuurlijk is er genoeg ruimte voor jou in het team en bouwen we graag op jou!
Gezelligheid in de pauze

Je doet er écht toe en geen dag is hetzelfde

De afwisseling in werkzaamheden en de interessante werkomgevingen waar je komt te werken zorgen elke dag voor een nieuwe uitdaging. Grote opdrachten van circa 3 á 4 weken tot kleinere “dagklussen” van circa 1 á 2 dagen zorgen voor leuke afwisseling!
Monteren van een keukenkast

Gave uitjes en jaarlijkse borrels!

Bij Lageschaar verenigen we het nuttige met het aangename! Dit doen we tijdens onze jaarlijkse bouwvakborrel alleen voor onze vakmensen en de jaarlijkse kerstborrel waar ook de partners voor worden uitgenodigd. Wij vinden het belangrijk dat ook zij waarde hechten aan- en betrokken zijn bij het bedrijf en onze collega’s.
Gezellige borrel met collega's van Lageschaar

Persoonlijke band met alle collega’s

Met alle collega’s hebben wij een bijzondere- en persoonlijke band. Wanneer iemand jarig is wordt daar uitvoerig aandacht aan besteed en wordt de werknemer in het zonnetje gezet. Ook vinden wij het heel interessant en moedigen wij het aan dat onze vakmensen naast hun werk ook passie hebben voor andere hobby’s en bijvoorbeeld lid zijn van een (sport)club.
Leuke pauze's bij Lageschaar

Uitstekende arbeidsvoorwaarden!

Een riant salaris die passend is bij jouw functie en jouw ervaring. Alle vacatures betreffen een fulltime dienstverband met uitzicht op een vast contract. Met daarbij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling, een eigen bus met professioneel gereedschap en een eigen iPad.

En tot slot...

...de fijne collega’s die niet kunnen wachten om jou graag verwelkomen in het team!
Directeur Joost Beerendsen van Lageschaar
Directeur bij lageschaar

Joost Berendsen

Lageschaar is een ambitieus en groeiend bedrijf. De klant totaal ontzorgen staat bij ons centraal, maar daar is ons team de drijvende kracht achter. Heb jij de mentaliteit om van ieder project een succes te maken? Draag je graag verantwoordelijkheid om de tevredenheid van onze klanten hoog te houden? Dan beschik jij over het Lageschaar DNA en ontmoet ik je graag snel!